Tilaus- ja sopimusehdot

Lippu
Verkkokaupasta tehty osto on sitova, kun lipun ostaja on maksanut ostonsa. Matkalipun peruutus on mahdollista viimeistään 48 tuntia ennen peruutetun lipun matka-aikaa ottamalla yhteyttä Eskelisen asiakaspalveluun info@eskelisen.fi. Jos matkapäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutusta on pyydettävä viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Matkustajatiedot ja tietojen oikeellisuus
Matkalippua ostettaessa kerätään matkustajan nimitiedot. Tämän perusteella kuljettaja tarkastaa matkustajan matkustusoikeuden astuessaan autoon. Lisäksi oston yhteydessä kerätään lipun ostajan sähköpostiosoite, jotta voimme lähettää ostosta kuitin ja olla tarvittaessa yhteydessä lipun ostajaan esimerkiksi peruutustilanteissa. Lipun ostaja vastaa ostoa varten antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Eskelinen Lapin Linjat ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista ongelmista ostokuitin lähettämisessä.

Matkalipun kelpoisuus ja matkustaminen
Matkalippu on voimassa vain lipussa ilmoitettuna päivänä ja lipussa ilmoitetulla lennolla.
Lippukuittia ei tarvitse tulostaa. Kuljettaja tarkistaa matkustusoikeuden nimitietojen perusteella.
Alennusryhmän jäsen ja alennuslipulla matkustava vastaa alennusehtojen täyttymisestä. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä autoon astuessa. Jos alennuslipun ostanut matkustaja ei esitä matkustusehtojen mukaista alennuskorttia autoon astuessaan, kuljettajalla on oikeus periä alennuslipun ja normaalihintaisen lipun erotus matkustajalta.

Eskelisen Lapin Linjat pidättää oikeuden aikataulu-/hintamuutoksiin. Julkaisija ei ole vastuussa mahdollisista virheellisistä tai muuttuneista aikatauluista ja hinnoista. Viivästysten sattuessa emme vastaa mahdollisista yhteyksien katkeamisesta.

Peruutusehdot

Matkalipun peruutus on mahdollista viimeistään 48 tuntia ennen peruutetun lipun matka-aikaa ottamalla yhteyttä Eskelisen asiakaspalveluun info@eskelisen.fi. Jos matkapäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutusta on pyydettävä viimeistään edellisenä arkipäivänä.
Peruutuspyynnöt sähköpostitse osoitteeseen info@eskelisen.fi. Palvelumaksu peruutuksesta on 5 euroa
”No Show” veloitetaan 100 %