Eskelinen

Eskelisen Lapin Linjat on yksi Lapin suurimmista linjaliikenne- ja tilausajoyhtiöistä. Vuonna 1928 perustettu yritys toimii edelleen perhevetoisena – jo kolmannessa sukupolvessa.

Tarjottavat liikennepalvelut

Eskelisen Lapin Linjat tarjoaa linjaliikenne- ja tilausajopalveluja. Lappi ja Pohjoiskalotti ovat kotikenttämme ja reittiverkostomme ulottuu Oulusta ja Rovaniemeltä pohjoisen Atlantin ja Jäämeren ranta-alueille muun muassa Nordkappiin, Tromssaan ja Vesisaareen. Kevät-, kesä- ja syksyviikonloppuisin matkaamme Helsingistä Rovaniemen kautta Lapin matkailukeskuksiin sekä Pohjois-Norjaan. Tilausajopalveluja tarjoamme kotimaahan ja ulkomaille.

Matkaliput

Käytössämme on kaikki Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnalliset ja alueelliset lipputuotteet. Käytössämme on myös yrityksen oma edullinen vyöhykehinnasto Helsingistä sekä Lahti–Jyväskylä ja Helsinki–Oulu väliltä Lappiin ja Pohjois-Norjaan. Norjaan ajavissa vuoroissamme on oma hinnastonsa (linkki Norjan hinnastoon).

Matkanteko

Matkanteko nykyaikaisissa busseissa, niin linja- kuin tilausajoliikenteessäkin, sujuu mukavasti ja turvallisesti. Kuljettajamme avustavat matkustajia matkatavaroiden laitossa bussin tavaratilaan sekä liikuntarajoitteisia matkustajia mahdollisuuksien mukaan autoon nousemisessa ja poistumisessa.

Reitit ja aikataulut

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme näillä verkkosivuilla.

Katso aikataulut

Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii 24h puh. +358 400 299 840. Aikataulumuutoksista ja -poikkeamista ilmoitamme verkkosivuillamme.

Ajokalusto

Nykyaikaiset ja hyvin varustellut tilausbussimme ovat käytettävissänne niin kotimaassa kuin ulkomaillekin suuntautuvilla matkoilla. Valittavananne on monipuolinen ja tasokas 30 auton (19–66 paikkaa) tilausbussikalusto, jonka kaikissa autoissa on mm. turvavyöt, WC ja pesutilat, jääkaappi, videot/DVD, radio/CS, mikrofoni sekä osassa busseissa myös pelipöydät. Kaikki bussimme ovat lämpimiä ja ilmastoituja. Matkalla ryhmää palvelee ammattitaitoinen ja kokenut kuljettaja, joka vastaa siitä että matkanne on mukava ja turvallinen.

Tilausajokalusto

  • 19–50-paikkainen
  • 54–58-paikkainen
  • 61–66-paikkainen

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Kaikki asiakaspalautteet käsitellään välittömästi ja niihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Hinnanpalautuksista ja korvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Täytä palautelomake

Miksi Eskelinen

Hyvät yhteydet

Me ajamme Lapin teitä miljoonien kilometrien kokemuksella. Ajoreittien suunnittelussa olemme huomioineet sujuvat yhteydet ja täsmälliset aikataulut. Sinun tarvitsee vain astua kyytiin ja nauttia maisemista!

Sähkö ja netti

Maksuttoman WiFin ansiosta nautit bussimatkasta vaikkapa elokuvan parissa tai töitä tehden. Autoistamme löytyvät myös sähköpistokkeet, jotta laitteesi akku ei pääse loppumaan kesken matkan.

Pyörät ja lemmikit mukaan

Eskelisen kyydissä matkustavat niin pyörät kuin lemmikitkin. Lemmikkieläimet matkustavat omistajansa sylissä tai jalkatiloissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua lemmikin kuljettamiseen liittyvissä kysymyksissä.
Katso hinnasto.

Ilmastoidut bussit

Olipa helle tai paukkuva pakkanen, Eskelisen kyydissä et palele tai hikoile. Kaikki bussimme ovat lämpimiä ja hyvin ilmastoituja, jotta matkasi olisi juuri sopivanlämpöinen.

Turvallisuus

Kokeneet kuljettajat ja luotettava turvavöin varustettu ajokalusto takaavat matkanteon turvallisuuden vaihtelevissa sääolosuhteissa kaikkina vuoden ja vuorokaudenaikoina.

Ystävällinen henkilökunta

Meille viihtyvyytesi matkanteon aikana on sydämen asia. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme huolehtii, että pääset turvallisesti ja mukavasti perille.