Tilausajot

Olipa kyseessä pieni ryhmä tai suuri tapahtuma, me kuljetamme porukkasi lähelle ja kauas. Autamme myös tarvittaessa aikataulu- ja reittisuunnittelussa.

Tilausajot

Nykyaikaiset ja hyvin varustellut tilausbussimme ovat käytettävissänne niin kotimaassa kuin ulkomaillekin suuntautuvilla matkoilla. Valittavananne on monipuolinen ja tasokas 30 auton (25–66 paikkaa) tilausbussikalusto, jonka kaikissa autoissa on mm. turvavyöt, WC ja pesutilat, jääkaappi, videot/DVD, radio/CS, mikrofoni sekä osassa busseissa myös pelipöydät. Kaikki bussimme ovat lämpimiä ja ilmastoituja. Matkalla ryhmää palvelee ammattitaitoinen ja kokenut kuljettaja, joka vastaa siitä että matkanne on mukava ja turvallinen.

Museoauto erikoiskäyttöön

Wanha Sisumme kyydinnyt Lapin väkeä ja vähän herraskaisempaakin jo lähes seitsemän vuosikymmentä. Sisu-vanhuksemme vuodelta 1951 on ajanut tunnollisesti Lapin polkuja Rovaniemeltä aina Kilpisjärvelle saakka. Rakkaudella vaalittu, taitaen vuonna 1996 peruskorjausentisöity 30-paikkainen Wanha Sisu jatkaa yhä matkaansa lujalla varmuudella ja ikävuosien tuomalla arvokkuudella. Arvon häävieraat, kunnioitettu päivänsankari, hyvät vanhojen päivää juhlistavat nuoret; minne saamme kunnian Teidät tänään viedä?

Tilausajokalusto

  • 45–50-paikkainen
  • 54–58-paikkainen
  • 61–66-paikkainen

Ota yhteyttä ja suunnitellaan ryhmällesi matka

Soita 016 3422 160 (ark. 8–16) tai laita postia info@eskelisen.fi

Ota yhteyttä lomakkeella

Pyydä tarjous

Reittitiedot

Yhteystiedot

Lisätiedot (kuten päiväohjelma)

Busseja moneen lähtöön