The Arctic Route

The Arctic Route on tarjoaa miellyttävän ja turvallisen tavan matkustaa kohti uusia arktisia seikkailuja.

Koe Arktiksen upeus mukavasti bussissa

The Arctic Route on turvallinen, luotettava ja mukava tapa matkustaa kohti uusia seikkailuja ja unohtumattomia elämyksiä. Bussireittimme tekee vierailusta erilaisiin arktisen alueen kohteisiin helppoa, olipa kyse sitten yhdensuuntaisesta matkasta tai meno-paluusta.

 

Arctic Route reitit

Rovaniemi – Luleå – Luleå – Rovaniemi

Koronatilanteen vuoksi ei Rovaniemi – Luleå – Rovaniemi linjaa tulla ajamaan talvella 2020-2021

Luulaja on Pohjois-Ruotsissa sijaitseva merenrantakaupunki, jossa on lomalaiselle paljon nähtävää.

Hyppää arktiselle retkelle Pohjois-Ruotsin sydämeen, Luulajaan, jossa ainutlaatuinen jäästä rakennettu konserttitalo tarjoaa unohtumattomat sävelet matkallesi. Muista alueen nähtävyyksistä on mainittava Norlannin suurin kirkko suoraan 1400-luvulta sekä maailman mittapuullakin merkittävä kirkkokaupunki.

Rovaniemi – Tromssa – Tromssa – Rovaniemi

Koronatilanteen vuoksi emme liikennöi Tromsohon. Oulusta ja Rovaniemeltä päivittäiset yhteydet Kilpisjärvelle 17.9.2021 saakka.

Jäämeren portti kutsuu sinut seikkailulle upeiden vuonojen ympäröimään Tromssaan.

Pohjolan Pariisina tunnettu Tromssa on Pohjoismaiden suurin napapiirin yläpuolella sijaitseva kaupunki ja Norjan seitsemänneksi suurin. Bussilla matkustat mukavasti Tromssaan, missä voit nauttia sekä Pohjois-Norjan jylhistä maisemista, leiskuvista revontulista että eloisan yliopistokaupungin virkeästä tunnelmasta.