The Arctic Route

The Arctic Route tarjoaa miellyttävän ja turvallisen tavan matkustaa kohti uusia arktisia seikkailuja.

Koe Arktiksen upeus mukavasti bussissa

The Arctic Route on turvallinen, luotettava ja mukava tapa matkustaa kohti uusia seikkailuja ja unohtumattomia elämyksiä. Bussireittimme tekee vierailusta erilaisiin arktisen alueen kohteisiin helppoa, olipa kyse sitten yhdensuuntaisesta matkasta tai meno-paluusta.

 

Arctic Route reitit

Tromssa

Rovaniemi-Tromssa -Rovaniemi linja ajetaan päivittäin
ajalla 1.12.2021-31.3.2022. (poikkeus 25.12.2021 ei ajeta)

Jäämeren portti kutsuu sinut seikkailulle upeiden vuonojen ympäröimään Tromssaan.

Pohjolan Pariisina tunnettu Tromssa on Pohjoismaiden suurin napapiirin yläpuolella sijaitseva kaupunki ja Norjan seitsemänneksi suurin. Bussilla matkustat mukavasti Tromssaan, missä voit nauttia sekä Pohjois-Norjan jylhistä maisemista, leiskuvista revontulista että eloisan yliopistokaupungin virkeästä tunnelmasta.

 

Luulaja

Rovaniemi -Luulaja – Rovaniemi ajetaan kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja perjantaisin ajalla 15.12.2021-18.3.2022 (poikkeus 24.12.2021 ei ajeta)

Luulaja on Pohjois-Ruotsissa sijaitseva merenrantakaupunki, jossa on lomalaiselle paljon nähtävää.

Hyppää arktiselle retkelle Pohjois-Ruotsin sydämeen, Luulajaan, jossa ainutlaatuinen jäästä rakennettu konserttitalo tarjoaa unohtumattomat sävelet matkallesi. Muista alueen nähtävyyksistä on mainittava Norlannin suurin kirkko suoraan 1400-luvulta sekä maailman mittapuullakin merkittävä kirkkokaupunki.